Heerlijk uit eten bij Restaurant Auberge de KievietCulinair genieten in Wassenaar

Reserveer een tafel

Over Restaurant Auberge De Kieviet

Het zeer gerenommeerde à la carte restaurant is gebaseerd op de seizoenen en wisselt vier keer per jaar van kaart. De kaart wordt gevormd door smaakvolle seizoensgebonden producten in combinatie met creativiteit en kwaliteit. Het personeel adviseert u graag over een bijpassend wijnarrangement om een culinaire topavond te beleven.

Bar

Het hotel beschikt over een stijlvol lounge terras. Niet alleen buiten, maar ook in het hotel is een lounge aanwezig om even rustig te kunnen zitten. Aan de gezellige bar bent u van harte welkom voor een drankje.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 07:30 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 18:00 - 21:00 

Acties & Evenementen

  

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

01 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 04 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.